-

Megszólalt L.L. Junior: drámai üzenete mindenkit megrázott volt feleségéről és fia haláláról, ezt senki nem gondolta volnaAmint arról a Blikk is beszámolt befejezte a rendőrség a nyomozást L.L. Junior kisfia ügyében. Hopp Csillával szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Lapunknak ezt követően megszólalt Hopp Csilla ügyvédje is, aki elmondta ügyfele nincs jól, de stabil az állapota, továbbá arról is beszélt, hogy péntekig adnak be egy indítványt, melyben az eljárás megszüntetését kérik.

Az ügyvéd azt is mondta, hogy Csilla számára nagyobb büntetés valószínűleg a sírig tartó önvádnál nem lehet, hiszen egy anya számára nincs is nagyobb fájdalom mint amikor elveszti a gyermekét, Csilla ráadásul végig is nézte a balesetet.

Az események hatására most megszólalt L.L. Junior is, Csilla exe, Dávidka édesapja, aki közösségi oldalán osztotta meg a gondolatait, s árulta el, hogy már egyáltalán nem hibáztatja a gyermekük halála miatt egykori kedvesét.

"Életem egyik legnehezebb, de mégis legfelemelőbb döntését hoztam meg, amikor elengedtem a vádlást. Végzetes hibát követett el Csilla, soha sem fog begyógyulni Dávidka elvesztése , de már rég nem okolom és nem is hibáztatom őt emiatt.

Nekem az a legjobb , ha Lacika száz százalék anyai és apai szeretetben nő fel. És a tragédia után nagyon sokat dolgoztunk / dolgozunk ezen. Hallottam hogy petíciót nyújtanak be (egy szülői alapítvány) hogy mentsék fel, illetve ne kerüljön börtönbe !

Természetesen minden eszközömmel támogatom ezt, sőt , mi is ezt fogjuk kérni, ha a bíróság meghallgat majd.

Így is Okolja őt a lelkiismerete élete végéig, és cipelni is fogja ezt a terhet sajnos. Mindezek mellett én kiváló anyának tartom őt, akire szüksége van a kisfiúnknak.

Kérlek támogassátok ti is őt, mert már semmi de semmi sem hozhatja vissza a kisfiamat és olyan rövid az élet ahhoz, hogy egy napig is megbocsátás vagy szeretet nélkül éljünk . Higgyétek el, én csak tudom… Isten gazdag áldásaiban erős és boldog napot kívánok mindenkinek" - írja a posztban Junior.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate