-

MOST ÉRKEZETT!!! Ő Palik László 30 évvel fiatalabb barátnője: FOTÓ!Palik László az Exatlon Hungary 2. évadában feltűnt személyi edzővel, Cservenák Alexandrával jött össze – értesült a Blikk.

A bulvárlap úgy tudja, csak a műsor után lángoltak fel köztük az érzelmek. Alexandra a legutóbbi évadban már a stáb tagjaként utazhatott a Dominikai Köztársaságba.

Palik házassága már jó ideje romokban volt, így nem meglepő, hogy az 59 éves műsorvezető kereste a boldogságot – tudta meg a Blikk egy korábbi stábtagtól, aki szerint a személyi edzőként dolgozó fiatal lány ugyan 30 évvel fiatalabb Lászlónál, ám olyan a személyisége, amely nagyon megfogta a műsorvezetőt.

Egy közeli ismerős szerint jelenleg távkapcsolatban élnek a szerelmesek, mivel Alexandra Szegeden él, oda köti az edzői munkája és a számára nagyon fontos fogyatékkal élő testvére is ott van, így nem tudnak annyit találkozni.

Palik László pedig most, hogy szünidő van, próbál minden egyes percet a fiaival tölteni.Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate