-

Nem bánkódik már, ismét rátalált a szerelem Palik LászlóraÚgy tűnik, sem Marsi Anikó, sem Palik László nem bánkódott sokáig a házasságuk tönkremenetele miatt. Kiderült, hogy már nemcsak a híradósnak, de volt férjének is új párja van.

Bombaként robbant Palik László és Marsi Anikó válásának híre, ennél jobban csak az lepte meg az embereket amikor kiderült, a híradósra már rá is talált a szerelem.

Marsi Anikó ráadásul nem is akárkivel randizik, hanem Szulák Andrea és Agócs Judit exével, gyermekeik apjával, Gáborral. A viszonyukról mindkét színésznőnek megvan a véleménye, sokan féltik is Anikót a férfitól.

Most pedig az is kiderült, hogy már Palik László is továbblépett. A Hot! magazinnak nyilatkozó informátor szerint már a tévés is ismerkedik. 

“Laci körül az utóbbi években szebbnél szebb nők voltak.Úgy tudom, neki is van már valakije, aki megdobogtatta a szívét, ám egyelőre még csak az ismerkedési fázisban vannak”– árulta el az illető.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate