Nem bánkódik már, ismét rátalált a szerelem Palik LászlóraÚgy tűnik, sem Marsi Anikó, sem Palik László nem bánkódott sokáig a házasságuk tönkremenetele miatt. Kiderült, hogy már nemcsak a híradósnak, de volt férjének is új párja van.

Bombaként robbant Palik László és Marsi Anikó válásának híre, ennél jobban csak az lepte meg az embereket amikor kiderült, a híradósra már rá is talált a szerelem.

Marsi Anikó ráadásul nem is akárkivel randizik, hanem Szulák Andrea és Agócs Judit exével, gyermekeik apjával, Gáborral. A viszonyukról mindkét színésznőnek megvan a véleménye, sokan féltik is Anikót a férfitól.

Most pedig az is kiderült, hogy már Palik László is továbblépett. A Hot! magazinnak nyilatkozó informátor szerint már a tévés is ismerkedik. 

“Laci körül az utóbbi években szebbnél szebb nők voltak.Úgy tudom, neki is van már valakije, aki megdobogtatta a szívét, ám egyelőre még csak az ismerkedési fázisban vannak”– árulta el az illető.


Forrás

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1589) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (404) viccek (133)