-

Te meg tudod mondani, mi a baj ezzel a képpel? – Az emberek többsége teljesen ledöbben, mikor megtudja az igazságotAzok az éttermek és kávézók, amelyek különlegesen jó ételeket és italokat szolgálnak fel, vagy pedig egyedi, és megismételhetetlen atmoszférát, környezetet képesek biztosítani a vendégek számára, alaposan megragadnak az emlékezetünkben. Az ilyen helyekre szívesen látogatunk vissza, és sokszor eszünkbe jut a hangulatuk.

A legtöbben erősen ledöbbennek, amikor megtudják, hogy a borítóképen látható rajz valójában fénykép egy valódi kávézóról! Az úgynevezett kétdimenziós fekete-fehér kávézó Szentpétervárott, Oroszországban található.

Itt a vendégek úgy érezhetik, mint hogyha egy kifestőkönyvben kortyolnák a kávéjukat. A “B&W Kafe” vezetője, Minaeva Kristina szerint szinte érezni lehet, ahogy a látogatók egy másik világba csöppennek. Na például ő egy valódi zongora előtt ül, mégis olyan, mintha minden rajzolva lenne:

Pillants be velünk ebbe a csodálatos világba, ami azóta már több kávézó tulajdonost is megihletett:

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate