-

A baba különös daganattal a nyakán született. Az anyuka fotózta, ahogy rémisztő módon változott, de aztán olyasmi történt, amire nem számítottAmikor Paige Franks életet adott lányának, Mila-nak, azonnal látta, hogy valami nincs rendben, ugyanis a gyermeke nyakán egy méretes daganat ült. Ami még ennél is rosszabb, a pukli minden egyes nap nagyobbra nőtt, amíg el nem érte egy teniszlabda méretét.

A 21 éves anyuka tudta, hogy valami nagyon komoly dolog állhat a rendellenesség hátterében és meggyőzte magát róla, hogy kislányának rákja van. Féltette gyermeke életét.

Az orvosok azonban máshogyan vélekedtek. Biztosították Paige-t, hogy amit lát, az nem rákos elváltozás és semmilyen más végstádiumú betegség, sokkal inkább egy “anyajegy”, ami egy hemangióma következtében alakult ki, ami azt jelenti, hogy a kicsi bőre alatt megsokasodtak a vérerek.

A némileg megkönnyebbült anyuka ettől függetlenül továbbra is méregette Mila dudorát. Nagyon óvatos volt és nem igazán akarta engedni másoknak, hogy megfogják a kislányát, félve, hogy a duzzanat egyszer csak kiszakad.

“Olyan volt, mintha egy másik, kis fej lett volna a nyakán.” – mondta Paige.

Ha beleképzeljük magunkat a helyzetébe, mi sem nyugodtunk volna meg, az orvos szavai ellenére sem, hiszen láttuk volna az újszülött gyermekünk nyakán azt a hatalmas duzzanatot.

Aztán egyszer csak, csodák csodájára, a kinövés kezdett zsugorodni. Amilyen gyorsan növekedett, olyan ütemben kezdett eltűnni. Ma már teljesen elmúlt Mila nyakáról és Paige nem is lehetne ennél boldogabb.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate