-

Álomnőnek vallja magát, csak mert minden pasi megfordul utána az utcán. A többi nő viszont ijesztőnek tartja a külsejét...Minden nő szeretne tökéletes testalkattal, gyönyörű frizurával, szép és bájos arccal, valamint elképesztően sugárzó tekintettel rendelkezni.

Kutatások szerint a legtöbb férfi az alacsony, babaarcú, szőke hajú, kék szemű, ártatlan tekintetű nőket részesíti előnyben, ezért nemcsoda, hogy sokan így akarnak kinézni.

Viszont az élet nem kívánság műsor ezért sokan nem ilyen adottságokkal rendelkeznek. A legtöbb hölgy egyébként egyáltalán nincs megelégedve saját megjelenésével, mert vagy túl soványnak, vagy túl molettnek tartják magukat. Ezek mellett olyan problémák is felmerülnek, hogy pont a has, fenék, derék tájékon van rajtuk több fölösleg.

Nyilván van, aki tud ezen javítani és van, aki nem.

A közösségi oldalakon lévő hölgyek sem könnyítik meg a helyzetet, ugyanis semmi mást nem látnak az emberek, csak tökéletes testalkattal rendelkező nőket, akik egészséges életmódot követve nádszál vékonyra le tudtak fogyni három gyerek után is. Meg kell jegyeznünk, hogy tényleg vannak ilyen személyek, de a legtöbb kép és videó, ami a közösségi oldalakon található, egy hatalmas nagy kamu. Nem szabad mindennek bedőlni és az isten adta adottságokat igenis el kell fogadni. Ameddig a partneretek gyönyörűnek talál benneteket addig nincs mitől tartanotok.Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate