-

Anyósom egész nyáron uborkaszeletet tart az ablakban. Azt hittem megőrült, de ma már én is hálás vagyok neki!Gondoltál már arra, hogy az uborkát valahol egészen máshol használd fel és nem a konyhában?

Ha még eddig nem jutott eszedbe semmi és egy hatalmas butaságnak gondolnád, akkor olvasd el ezt a cikket, próbáld ki és hidd el, te is hálás leszel érte!

Nyáron gyakran vendégeskednek a szúnyogok és a legyek a lakásodban?

Ha nincs kedved a társaságukhoz, űzd el őket egy szuper módszerrel!

Nincs is annál rosszabb, mint amikor a tiszta, illatos lakásban legyek röpködnek, vagy amikor egy zümmögő, erőszakos szúnyoggal kell megosztanod a hálószobád.

Ha a kényelmed oltárán gondolkodás nélkül feláldozod az egészséged, bátran szerezz be elektromos szúnyogriasztót és vegyszerekkel teli rovarirtót – ez esetben azonban ne csodálkozz, ha allergiás reakciók törnek rád, és az immunrendszered sem lesz már a régi.

Ha viszont fontos az egészséged, és a környezetedet sem szeretnéd szennyezni, vesd be nagyanyáink természetes praktikáját!

Hidd el, ezek éppen olyan hatékony, mint a drága, mérgező csodaszerek.

Tehetünk a szemetesvödör tetejére is nyáron, az erős uborka illat elriasztja a legyeket, de még a gyümölcslegyek sem kedvelik.

Ezzel az apró trükkel távol tarthatjuk ezeket az idegesítő rovarokat az otthonunktól. Megéri kipróbálni!

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate