-

Észrevetted, melyik testrészre hiányzik a rajzfilmekben a Disney hercegnőknek? Csak keveseknek tűnik fel:A Disney mesék mindig is életünk részét képezték, és szinte mindenkinek van közülük kedvenc alkotása: akár a klasszikusok, mint amilyen Hófehérke, vagy Hamupipőke, esetleg a Kis Hableány, vagy valamelyik közelmúltbeli alkotás főszereplői.

Bármennyit nézzük is ezeket a meséket, egyáltalán nem biztos, hogy feltűnnek nekünk bizonyos apró részletek,. A Disney hercegnőknek ugyanis hiányzik egy meglehetősen jellegzetes testrészük. Az alkotók következetesek voltak abban, hogy egyikőjüknél sem ábrázolták azt.

De vajon miről is lehet szó? Ha végignézed az alábbi Disney hercegnőket, talán feltűnik majd:
Ha esetleg még nem találtad meg, hogy mi a válasz, akkor mutatunk két gonosz főhőst, akiknél viszont igen jellegzetes éppen az a dolog, ami hiányzik a hercegnőknél:
Így már megvan? Akár csak ellenőriznéd a válaszodat, akár tanácstalan vagy,  legörgetve megtalálod a megoldást:


.


.


.


.


.

 

.


.


Mi hiányzik tehát a Disney hercegnőknél? Nincsenek körmeik! Ezzel szemben a gonosz boszorkányoknak igen jellegzetes körmeik vannak!

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate