-

Meghívott egy hajléktalant ebédre, mert megsajnálta,álmában sem gondolta volna, hogy ezt teszi majd vele!Az üzlet előtt egy hajléktalan férfi pénzt kéregetett. Miután összegyűjtött valamennyit, belépett az étkezdébe és elkezdte számolgatni az érméit.

Casey odalépett a férfihez és beszélgetést kezdeményezett, annak ellenére, hogy a férfi nem igazán volt olyan kedvében. Ahogy Casey észrevette, a férfinek nem volt több, mint 1 dollár a kezében, ezért úgy döntött, hogy meghívja egy bagelre és egy csésze kávéra. A férfit arra is megkérte, hogy üljön le vele és költsék el együtt az ebédjüket.

Casey megtudta, hogy a férfi neve Chris, akit a drogfüggősége egy olyan emberré változtatott, akit ő maga is gyűlöl.

Chris azt is elmondta neki, hogy az emberek kegyetlenül bánnak vele, mivel hajléktalan. A nehézségei ellenére mindig is olyan emberré szeretett volna válni, amilyennek az édesanyja – aki rákban hunyt el – szerette volna látni.

Több, mint egy óra beszélgetés után Casey-nek vissza kellett mennie az órájára, de Chris megkérte, hogy várjon egy kicsit. A blokkra írt valamit, majd összegyűrte, mielőtt odaadta Casey-nek.

Elválásuk után Casey kicsomagolta a papírgalacsint, amiben ez állt:

“Meg akartam ölni magam a mai napon. Miattad nem fogom megtenni. Köszönöm, te csodálatos ember.”

Ahogy Casey tapasztalta, egy aprócska gesztus is óriási hatással lehet valakinek az életére.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate