-

5 halálos betegség nőknél, ami veszélyesebb, mint a rákEddig mindannyian azt hittük, hogy a középkorú nőkre a legnagyobb veszélyt a rák jelenti, azonban ez nem így van. Összegyűjtöttünk 5 betegség típust, ami talán veszélyesebb, mint a rák!


Krónikus májbetegség


A máj az a szervünk, ami megköti a testbe jutó méreganyagokat, igen érzékeny szervünk. Ezért a plusz kilók, az alkohol és a dohányzás mind-mind súlyosbítanak a helyzeten. Mondjunk le káros szenvedélyeinkről, illetve tartsunk méregtelenítő kúrákat az egészségünk megőrzése érdekében.


Krónikus alsó légúti megbetegedések


Minden betegség ide sorolható, ami a tüdő megbetegedésivel jár. Megelőzhetjük ezek kialakulását, ha lemondunk a dohányzásról és odafigyelünk az egészségünkre.


Cukorbetegség


Idősebb korban a cukorbetegség vese problémákat is okozhat, ami gyakori vizelési zavarral, fáradtságérzettel és szomjúságérzettel is jár.


Influenza és tüdőgyulladás


Bár csak néhány napra jelent problémát, de sok esetben ha nem kezeljük megfelelően, akár súlyosabbra is fordulhat a dolog, ami tüdőgyulladáshoz, majd halálhoz is vezethet.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate