-

5 jel - így akar neked üzenni az elhunyt családtagodAz alábbi jelek arra utalhatnak, hogy egy elhunyt szeretted segítené szeretné az életed.

Érdekes, hogy gyakran az állatok, vagy a gyerekek figyelmeztetnek. Ők sokkal érzékenyebbek a szellemekre, hamarabb megérzik, és megváltozik a viselkedésük, ha szellem van jelen a házban. A kutyák hirtelen ugatni kezdene, és úgy tesznek, mintha valakivel játszanának, a gyerekek pedig gyakran nevén is szólítják az illetőt, akit látnak. A felnőttek sokkal kevésbé fogékonyak az ilyen jelekre.


1. Sokszor álmodsz vele


Ha elhunyt szeretteiddel álmodsz, főleg, ha éppen krízis helyzetben vagy, ez egy nagyon is konkrét jel, amely arra utal, hogy segíteni szeretne neked. Ha nem jelent meg az álmodban, csak az volt az érzésed ébredéskor, hogy találkoztál vele, az is azt jelenti, hogy támogatni akar.


2. Hirtelen hőmérsékletváltozás


Ha egy zárt helyiségben hirtelen megváltozik a hőmérséklet, ez is egy nagyon konkrét jel. Eddig meleg volt, és hirtelen hűvös levegő, fuvallat lesz, vagy fordítva. A hideg, és a hidegrázás, a libabőrözés is egy igen erős jel.


3. Megmagyarázhatatlan jó érzés fog el


Nem csinálsz semmi különöset, csak ülsz egy helyben, és mégis egy nagyon jó érzés jár át. Ilyenkor érdemes pl. arra is figyelni, hogy mire gondoltál éppen azelőtt. Elhunyt szeretted próbál átölelni, megnyugtatni, és mivel másképp nem tud, a lelkedet öleli át.


4. Ismétlődő jelek


Ha pl. egy bizonyos számsorral, számmal, színnel, jellel gyakran szembesülsz különböző helyszíneken, akkor ezt mindenképp veheted jelnek. Egy idő után szemet fognak szúrni neked is, hogy ez nem a véletlen műve, ezek bizony jelzések.


5. Zavar az elektromos készülékeknél


Az elektromos készülékekre hatással vannak a szellemi energiák. Ha hirtelen minden elromlik, semmi nem akar működni, azt jelenti, hogy nem biztos, hogy jó helyen vagy épp a világban. A túlvilági lelkek arra figyelmeztetnek, hogy itt az ideje a változásnak.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate