-

800 km-t utazott egy randi kedvéért – Kegyetlen átverés áldozata lett!Sophie Stevenson Barcelona-ban találkozott Jesse Mateman-nel, akivel ugyanabban a hotelben szálltak meg a vakációjuk alatt. Jesse Sophie-val és barátaival töltötte az ismerkedésüket követő pár napot.

A fiú nagyon kedvesnek és jó szándékúnak tűnt. A két fiatal között románc alakult ki a nyaralásuk alatt, ami úgy tűnt, szépen alakul.

Amikor a nyaralás véget ért, Sophie hazautazott Manchester-be, Jesse pedig otthonába, Amsterdamba. Ettől függetlenül napi kapcsolatban maradtak és Jesse meg is invitálta Sophie-t magához.

A lány azonnal szállást foglalt és repjegyet vett magának. Mindaddig kapcsolatban is maradtak, amíg Sophie gépe le nem landolt. Amikor a lány végre megérkezett Amsterdamba, azonnal egyértelművé vált, hogy valami nem okés.


Felültették…


Sophie megpróbált kapcsolatba lépni Jesse-szel, sikertelenül. Két órát töltött a reptéren, amikor felfogta, hogy a fiú nem fog megjelenni. Elment a hotelbe, majd 6 óra múlva kapott egy üzenetet Jesse-től.


“Így jártál. Vicc volt.”


Kiderült, hogy egy kegyetlen átverés áldozata lett. A ‘Pull a Pig’ nevű átverés egy kegyetlen kihívás a férfiak körében. A lényege az, hogy aki a legcsúnyább és legtúlsúlyosabb lánynak képes elcsavarni a fejét, az a nyertes.

Sophie azonnal jegyet váltott haza. Amint megérkezett, egyből hangot kívánt adni sértettségének. Nem akarta, hogy megalázott helyzete akadály legyen abban, hogy nőtársait figyelmeztesse.

Jesse nem szándékozott megjegyzést fűzni a történtekhez, de reméljük, hogy felfogta tettei következményét.Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate