-

Ezt a részét soha ne edd meg a csirkének!A hatóságok egyelőre nem foglaltak állást, de jó ha tudsz róla!

Az interneten terjed az alábbi történet. A hatóságok egyelőre nem foglaltak állást, de jó ha tudsz róla!

“Egy barátnőm nemrég egy műtéten esett át. Növekedett a méhében egy ciszta, ezt távolították el. Az eltávolított ciszta tele volt sötét színű vérrel.Úgy gondolta, hogy a műtét után sokkal jobb állapotban lesz, de sajnos nem így történt.Igaz, hogy egy ideig javult az állapota, de néhány hónappal a műtét után visszaesett.

Elment a nőgyógyászához konzultációra, ahol az orvos elég fura kérdést tett fel neki: Fogyaszt-e gyakran csirke szárnyat? A válasz: igen.’

Sokan állítják, hogy a csirkékbe különböző szteroidokat fecskendeznek, hogy felgyorsítsák a növekedésüket, és hogy szép nagy húsa legyen.

A csirkéknél a befecskendezett szteroidok legnagyobb koncentrációban, a nyakban és a szárnyban találhatók.

Ezek a szteroidok szörnyű hatással vannak a szervezetre, mert természetellenesen gyorsítják a növekedést. Ez a hatás részben átjut a csirkehúst elfogyasztók szervezetébe is. És van egy nagyon veszélyes hatása a nőkre: hormonális változásokat okoznak. Ez vezet oda, hogy a nők, hogy hajlamosabbak lesznek a méhen és a melleken belüli cisztára.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate