-

FRISS! Szomorú hírek jöttek Schobert Norbi állapotáról!Schobert Norbert már csomagolna, de az orvosai még óvatosságra intik az egy hete sztrókon átesett fitneszgurut.

Norbi hétfő óta szinte minden nap arra készül, hogy maga mögött hagyja a kórházi ágyat, de ez érthető is, hiszen ahhoz képest ami történt vele, csodával határos módon egyre jobban van. Szerda délután feleségét, Rubint Rékát már úgy várta, hogy biztosan együtt hagyják el a kórházat.

Ám hiába bizakodott, hogy ő már jól érzi magát és a jelek szerint semmilyen maradandó károsodást nem szenvedett, néhány utóvizsgálatra még szükség van, ezért az orvosa nem engedte el.

Réka a Blikknek elárulta, már nagyon hiányzik férje, de szerinte a legfontosabb, hogy Norbi most betartson minden utasítást és mielőbb felépüljön, így türelemmel vár, míg hazaviheti Norbit.

– A doktornő azt mondta, kímélnie kell magát és sokat pihennie. Folyamatos kontrollvizsgálatok követik egymást, amelyeknek az eredményei szerencsére nagyon biztatóak – árulta el érdeklődésünkre Rubint Réka.

A szerencsének köszönheti Schobert Norbi, hogy nem szenvedett maradandó károsodást a sztrók után. A házuk előtt lett rosszul, így rögtön érkezett a segítség és a kiváló fizikai kondíciója is segíti a regenerálódásban. Azt azonban elmondta ő is, ez egy intő jel volt számára, hogy visszavegyen a tempóból és stresszből.

– Otthon is szigorú pihenés vár rá, ha hazajött. Bár magammal szemben elnézőbb vagyok az orvosi utasításokkal kapcsolatban, de Norbi esetében szigorúan be fogok vele tartatni mindent. Nem túlaggódva, de féltve fogok rá vigyázni, hiszen ő az egyik legféltettebb kincsem – tette hozzá Réka, s hozzátette, szerinte Norbi is partner lesz ebben, hiszen ő is szeretné minél előbb visszanyerni az erejét.

Ráadásul pontosan tudja, a sztrók nem tréfadolog, eljött az ideje, hogy komolyan vegye az intő jeleket és odafigyeljen magára.

– Úgy gondolom, hogy megijedt most annyira, hogy tényleg betartsa a legfontosabb orvosi előírást: kerülje a stresszt. Ráadásul Norbi sem egy felelőtlen ember, csupán a napi rutin, a munka és kötelezettségek azt kódolják az emberbe, hogy mindennel elbír egyszerre. Rengeteget beszélgetek vele erről és egyelőre nehéz elfogadni ezt a tényt, hogy ez megtörtént vele, de ennek tükrében át kell alakítani az életünket – mondta lapunknak Réka.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate