-

Hatalmas volt a pocakja a terhesség alatt. Ha meglátod a gyereket, nem hiszel majd a szemednek!A legtöbb nő alig várja, hogy várandóssága során elkezdjen növekedni a pocakja és büszkén járjon-keljen az emberek között, mint leendő anyuka. Lara Carpenter-Beck számára is ez volt az álom, ám nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy azt ő elsőre elképzelte. 

Lara kismama pocakja már a 12. héten olyan nagy volt, hogy sokan kérdezték tőle, ugye már közel a szülés?

Amikor interjút adott az egyik helyi újságnak, Lara elmesélte, hogy 1-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizálták pár évvel azelőtt, hogy teherbe esett volna.

Számított rá, hogy némileg több súlyt fog magára szedni, mint egy átlagos terhesség során, de a végkimenetel őt és az orvosokat is sokkolta.

Tulajdonképpen már a 32. héten azt mondták neki a szülésznők, hogy a babája majdnem akkora már, mint egy teljesen kifejlett baba. Ekkora súlyt cipelni igazi küzdelem volt Lara számára.

A 36. hétre a pocakja 140 cm kerületű volt és 41 kg súlyt szedett magára. Ekkor ment el a magzatvize is. 

A gyermekét császármetszéssel segítették a világra. A ‘kicsi’ lány a Savannah nevet kapta.

Savannah 4,15 kg-os súllyal született meg, szerencsére teljesen egészségesen.

Lara ezután már csak a súlyfelesleggel kellet, hogy megküzdjön, amit egészséges életmódjának köszönhetően sikeresen le is adott. Persze nem könnyű egészségügyi problémákkal küzdeni egy terhesség alatt, ám a megfelelő hozzáállás mindenen átsegít minket.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate