-

Időjárás: Már nem sok van vissza, itt a lehűlés. Pontosan eddig tart a vénasszonyok nyaraPár nap és vége a nyári időnek!

Szerdán még többnyire napos idő várható. A gomolyfelhők mellett azonban nyugat felől sok fátyolfelhő érkezhet. Északon néhol átmeneti zápor is lehet. Az ország túlnyomó részén nem lesz jelentős a légmozgás, csak északnyugaton élénkülhet meg a délies szél. A legmagasabb hőmérséklet 25 és 32 fok között alakul – időkép.

Csütörtökön egy hidegfront közelíti meg hazánkat. Délután még nyárias meleg lesz, de már nagyobb területen alakulhatnak ki záporok, a Dunántúlon többfelé zivatarok is. Élénk, zivatarok környezetében erős, viharos lehet a szél. A maximumok 24-31 fok között alakulnak.

Pénteken átvonul hazánkon a hidegfront, ami már többfelé hozhat jelentősebb esőt és zivatarokat. A szél is feltámad, délen és zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. 20 és 28 fok közötti csúcsértékeket mérhetünk. Nyugaton lesz hűvösebb az idő.

Szombaton keleten és az Alpokalján még lehet kevés zápor, de a legtöbb helyen újra napos idő ígérkezik. Élénk északnyugati szél, 22-27 fok várható.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate