-

MOST KAPTUK A HÍRT! Gyászba borult a Buckingham-palotaÚjabb súlyos veszteség érte II. Erzsébet angol királynőt. Ez az év mérhetetlen fájdalmat és megszámlálhatatlan veszteséget hozott a számára.

A királynő elvesztette egyik legközelebbi barátját, Sir Timothy Colmant, aki múlt héten, 91 éves korában hunyt el.

Sir Timothy a királynő első unokatestvérének, Lady Mary Colmannek a férjeként rendszeresen látogatta az uralkodót a norfolki Sandringhamben lévő otthonában.

A 91 éves férfi a Norwich melletti Bixley Manorban lévő otthonában hunyt el a családja körében.

A Daily Star beszámolója szerint Sir Timothy halála, kilenc hónappal felesége január 2-ai elvesztése után történt meg. Lady Mary egyébként 19 évesen ment férjhez Sir Timothy Colmanhoz, aki a híres mustárcsalád, a Colman’s tagja volt, a vendéglistán a királynő, Margit hercegnő és az anyakirálynő is szerepelt.

A párnak öt gyermeke született: James, Matthew, Sabrina, Emma és Sarah és tíz unokájuk, 16 dédunokájuk van.

Sir Timothy 1978 és 2004 között Norfolk lordhadnagyaként szolgált.

Lelkes vitorlázó volt, ő állította fel a világ leggyorsabb jachtjának világrekordját, először 1972-ben, majd végül 1980-ban. Hat év telt el, mire el tudták tőle venni a címet.

– Én annyira sajnálom a királynőt. Micsoda év volt ez a számára. Már most is nehezemre esik tudni, hogy annyi haláleset van, és nem lehet meglátogatni. Remélem, jól van. Részvétem a királynőnek – írta az egyik hozzászóló.

Egy másik azt írta: – Annyira szomorú, egyik tragédia a másik után következik be, amivel meg kell küzdenie. Részvétem a királynőnek. – olvasható a borsonline.hu-n. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate