-

Megtörte a csendet Schobert Norbi – Olyan bejelentést tett, amire senki nem számítottA fitneszedző első nagyinterjúját adta kórházba kerülése óta. A beszélgetésre felesége is elkísérte, aki kijelentette: büszke Norbira, mert maradéktalanul betartja az orvosi előírásokat.

„Azt a háborút, amit eddig folytattam: kommunikáció, táplálkozás, mozgás, üzlet, család, ezt mind egyszerre tolni, ezt nem lehet.

Ezt a háborút én elvesztettem. Egy olyan reggelen, amikor nem is számítottam rá” – hangzik el Schobert Norbitól az Index által készített interjú előzetesében.

Rubint Réka, Norbi felesége is megszólal a beszélgetésben a nemrég történt stroke kapcsán: mint mondta, az agyvérzés férje mozgás- és beszédközpontját blokkolta.

Szerinte ez talán egy jel arra, hogy 50 évesen ne terhelje túl a szervezetét, és változtasson a kommunikációján.

„19 éve járok egy légzésterapeutához, aki megtanította, hogyan tudom a belső erőmet megteremteni, és ha kell, mozgásba lendíteni.

Most érzem, hogy micsoda kincset ér ez a tudás, mert ezzel tudok higgadt maradni, amibe a család nagy baj esetén bele tud kapaszkodni” – nyilatkozta Rubint a lapnak.


atv.hu


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (177)

Translate