-

Kiadták a figyelmeztetést, váratlan fordulatot hoz az időjárásIsmét nem várt fordulatot tartogat az időjárás, ez derül ki legalább is a következő pár nap előrejelzéséből.

Szombaton kevés lesz felettünk a felhő, az ország nagy részén sok napsütésre készülhetünk.

Az északkeleti megyékben párásan, ködösen, borongósan indul a nap és elvétve kisebb zápor előfordulhat. A délkeleti szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalban 4-11, délután 17-22 fokot mérhetünk.

Vasárnap száraz, napos, szeles időre van kilátás. Sokfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős, néhol viharos lesz a déli-délkeleti szél.

A hűvös hajnalt követően a csúcshőmérséklet 18 és 25 fok között alakulhat. A szelesebb nyugati tájakon lesz a legmelegebb.

Hétfőn folytatódik a napos, szeles időjárás, a délies szél élénk, a Dunántúlon erős marad. Délután 19-27 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Kedden a nap túlnyomó részében marad a napos, szeles idő, majd a délutáni, esti órákban helyenként záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Szerdára visszaesik a hőmérséklet, záporra kell számítani, a hidegfront pedig erős széllel érkezik az országba.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate