-

KÖTELEZŐ MASZKVISELÉS – Ilyen szabályok lépnek életbe október 4-tőlOktóber 4-től mindenkinek kötelező a maszkhasználat a Miskolci egyetemen, ez alól csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező oktatók mentesülnek.

A rektori döntés értelmében október 4-től a Miskolci Egyetem zárt tereiben, a közösségi helyiségekben, mint például a tantermekben, folyosókon, ügyfélfogadási helységekben kötelező a maszkhasználat – olvasható a Miskolci Egyetem Honlapján.

Csupán a védettségi kártyával rendelkező oktatóknak nem kell maszkot viselniük, valamint azoknak az egyetemi munkatársak mentesülnek még a szabály alól, akiknek az irodájában legalább 1,5 méteres távolságtartás biztosított.

Az egyetem épületébe a bejárat mellett kézfertőtlenítők kerültek elhelyezésre, ezek használata szintén kötelező az épületbe való belépéskor.

Az orrot és a szájat befedő maszkot egyébként a menzán és a büfékben is viselni kell, csupán az étkezés idejére szabad levenni, az étkezés befejezése után azonnal vissza kell tenni.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate