-

Sírva fakadt a széttetovált arcú modell lány, amikor meglátta milyen gyönyörű az arca tetoválások nélkülAmber Luke világ életében egy gyönyörű lány volt, rendkívül szép arccal, jó alakkal, és gyönyörű hajjal. Azonban úgy döntött, hogy modell karrierjét a tetoválásaira alapozza, és gyakorlatilag az egész testét, valamint az arcát szétvarratta.

Mára valóban rendkívül keresett modell, amit jórészt a hétköznapitól eltérő kinézetének köszönhet, hiszen közel 600 tetoválással rendelkezik. Az alábbi videóban azonban egy érdekes technológiát próbálnak ki a hölggyel: ennek a különleges módszernek köszönhetően ugyanis megnézheti, hogyan nézne ki az arca, ha nem lennének rajta tetoválások.

Nem bírta magát türtőztetni, és kicsordultak a könnyei. Kérdés, hogy megbánta-e, hogy szét tetováltatta magát, mert bár rengeteg pénzt és sikert köszönhet ennek, mégis egy kicsit úgy tűnik, szenved a túlzott mértékű módosítástól:

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate