Szomorú hírt közölt rajongóival Rúzsa MagdiAz okát is elmondta.

Mindenkit meglepő, örömteli hírt osztott meg még szeptember elején Rúzsa Magdi. A népszerű énekesnő ugyanis állapotos, sőt rögtön hármas ikreket hord a szíve alatt. Magdi végigkoncertezte a nyarat legújabb albumával, a Karmával, azonban szeptember végén letudta utolsó fellépéseit.

Most viszont még egyszer, de egy ideig utoljára a közönség elé lép. Rúzsa Magdi nemrég interjút adott a TV2-nek azzal kapcsolatban, hogy miért is lesz a Dancing with the Stars most szombati adása az utolsó televíziós szereplése egy jó darabig. Az énekesnő ugyanis várandós, és abban a szakaszban van, hogy most már minden nagyobb fellépés, megjelenés nehezebben megy neki. Reméli, hogy amint életet ad gyermekeinek, visszatérhet majd rajongóihoz, azonban erre még kell várni.

A Magyar Sztárok Éjszakája elnevezésű esten természetesen még élőben találkozhatnak vele azok, akik elmennek a ma esti adásra, illetve akik a képernyő előtt lesznek.

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (922) elgondolkodtató (15) érdekességek (968) fejtörő (61) megható (256) megrázó (66) recept (382) viccek (123)