-

A Down szindrómás kisfiút meglátva csúnya megjegyzést tesz a pénztáros – de az anya jól megleckézteti őtEgy édesanya által írt blog bejegyzés igazán felkeltette az emberek érdeklődését az interneten és ennek jó oka van.

Az anyuk arról ír, mennyi mindent képes megtenni egy anya a gyermekéért.

Az édesanya ezt a blogbejegyzést is írta, a hölgy neve Sherry Clair és leírja azt is, hogy néha bizony elfelejti, hogy gyermeke Down szindrómás.

A kisfiú olyan, mint bármely más gyerek ha a viselkedését nézzük. Ő is tud makacskodni, mint kortársai. Amikor Sherry ránéz, nem egy Down szindrómás kisfiút lát, hanem a kislánya édes testvérét.

Sajnos mindenki nem látja így. Amikor Sherry és Gabe ellátogatott egy szupermarketbe, Sherry különösen kegyetlen sőt kellemetlen megjegyzéseket kapott a pénztárostól.

A nő ezt suttogta: “Fogadok, hogy tudni akartad, mielőtt megszületett volna. Van egy teszt ugye, amivel meg lehet nézni, hogy …?

Sherry első gondolata az volt, hogy a nőt a pult fölé húzza. Egyszerre érezett fájdalmat és haragot. De ehelyett úgy döntött, megtanítja a pénztárost valamire.

Ezért ezt kérdezte az édesanya a pénztárostól: “Tehát rendben lenne, ha megölnénk, mielőtt megszületik?  Mint tudják, mindent tudhatunk már gyermekünkről a terhesség alatt. Ő akkor is a fiunk volt és most is az.Én pedig soha nem fogom engedni, hogy bárki bármi rosszat mondjon róla.”

Sherry meg akarta osztani a történetét, mert nem mindenki látja Gabe-et, ahogy ő. Sokan csak egy Down-szindrómás gyermeket látnak benne és ezt valami negatívnak tartják.

Sherry úgy véli, hogy az emberek nem ismerik az ilyen családokat és ha megosztja történetét, talán ez megváltozik és lehet, hogy így az emberek jobban elfogadják a Down szindrómás embertársaikat.

Így talán az ő kisfiát, Gabe-t is jobban el tudják majd fogadni.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate