-

JÖN A 2 ÉVESEK OLTÁSA: Ebben az országban elkezdték oltani a két éveseketTeljes fordulatszámra pörgött fel az oltóanyag gyárak profitja. Már a 2 éveseket is oltani kezdték, hamarosan a mi gyerekeink jönnek…?

Kétéves kortól kezdik el oltani koronavírus ellen a gyerekeket.

Egyelőre még csak Venezuelában, de ami késik nem múlik, a nagy oltóanyag gyárak egyre inkább azt szeretnék elérni, hogy minél fiatalabb korosztálynál alkalmazni lehessen az oltást.

Mindezt annak ellenére, hogy tudományosan egyelőre nagy a vita arról, hogy kell-e egyáltalán oltani a fiatalabbakat.

Hiszen rájuk sokkal kevésbé veszélyes, mint az idősebb, krónikus betegségekkel rendelkező korosztályra.

Venezuela meglépi, felkészül az egész világ?

Venezuelában elkezdik oltani a koronavírus ellen a két évnél idősebb gyerekeket is

– jelentette be Nicolás Maduro államfő vasárnap.

Maduro egy helyi tévének nyilatkozva közölte, hogy az ország lakosságának hetven százalékát már beoltották, megkezdődik a két évnél idősebb gyerekek oltása is. A tervek szerint november 30-ig nyolcvan százalékra nő a beoltottak száma, az év végéig pedig a lakosság kilencven százaléka átesik az immunizáción.

Az Egyesült Államok járványügyi és betegségmegelőzési központjának (CDC) külső szakemberekből álló bizottsága múlt héten adott zöld utat az 5 és 11 év közötti gyerekeknek szánt Covid–19 elleni védőoltásához.

Nemrég pedig Bécsben is úgy döntöttek, hogy lehetővé teszik az 5–12 évesek oltását.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate