JÖN A 2 ÉVESEK OLTÁSA: Ebben az országban elkezdték oltani a két éveseketTeljes fordulatszámra pörgött fel az oltóanyag gyárak profitja. Már a 2 éveseket is oltani kezdték, hamarosan a mi gyerekeink jönnek…?

Kétéves kortól kezdik el oltani koronavírus ellen a gyerekeket.

Egyelőre még csak Venezuelában, de ami késik nem múlik, a nagy oltóanyag gyárak egyre inkább azt szeretnék elérni, hogy minél fiatalabb korosztálynál alkalmazni lehessen az oltást.

Mindezt annak ellenére, hogy tudományosan egyelőre nagy a vita arról, hogy kell-e egyáltalán oltani a fiatalabbakat.

Hiszen rájuk sokkal kevésbé veszélyes, mint az idősebb, krónikus betegségekkel rendelkező korosztályra.

Venezuela meglépi, felkészül az egész világ?

Venezuelában elkezdik oltani a koronavírus ellen a két évnél idősebb gyerekeket is

– jelentette be Nicolás Maduro államfő vasárnap.

Maduro egy helyi tévének nyilatkozva közölte, hogy az ország lakosságának hetven százalékát már beoltották, megkezdődik a két évnél idősebb gyerekek oltása is. A tervek szerint november 30-ig nyolcvan százalékra nő a beoltottak száma, az év végéig pedig a lakosság kilencven százaléka átesik az immunizáción.

Az Egyesült Államok járványügyi és betegségmegelőzési központjának (CDC) külső szakemberekből álló bizottsága múlt héten adott zöld utat az 5 és 11 év közötti gyerekeknek szánt Covid–19 elleni védőoltásához.

Nemrég pedig Bécsben is úgy döntöttek, hogy lehetővé teszik az 5–12 évesek oltását.


Forrás

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (918) elgondolkodtató (13) érdekességek (965) fejtörő (61) megható (254) megrázó (65) recept (381) viccek (123)