-

Ocsmány dolgok derültek ki! 18 év után kitálalt az özvegy! Súlyos titok került nyilvánosságra a régen elhunyt Zámbó Jimmyről!Ocsmány dolgok derültek ki! 18 év után kitálalt az özvegy! Súlyos titok került nyilvánosságra a régen elhunyt Zámbó Jimmyről!

Súlyos titok került nyilvánosságra a régen elhunyt Zámbó Jimmyről! Kitálalt az özvegy >>>

BUDAPEST – A zenészlegenda, Zámbó Jimmy özvegye, Zámbó Edit (55) volt a Blikk vendége. Az asszony az utóbbi hetekben folyamatos támadásoknak van kitéve. A család korábbi barátja, Hulé Éva, aki a tragikus végű éjszakán a halálos lövés szemtanúja volt, le akarja rántani a leplet Jimmy halálának körülményeiről, könyvet ír.-írja a Blikk.

A rajongók kérdeztek és Edit asszony válaszolt….

Tudott-e arról, hogy Gregor Bernadettel csalja a férje? (Lilla)

Edit: Sajnos tudtam róla, mert elkaptam néhány SMS-t, de Jimmy erre azt mondta: sohasem fogja elismerni, ha megcsal, annyira szeret, hogy nem akar fájdalmat okozni. Nem volt vele könnyű az élet, de nagyon lehetett szeretni, ezért tartottam ki mellette.

A románc. Tíz éve készült a leleplező felvétel a színésznőről és az azóta elhunyt énekesről. Fotó: Czerkl GáborNagyon tisztelem, amiért becsülettel óvja Jimmy emlékét, de sajnáltam önt, amikor a gyöngyösi strandon én magam láttam a férjét Gregor Bernadettel. Tudta, hogy vele csalja önt? (Éva Gyöngyösről)

Edit: Tudtam róla, de éppen elég volt átélni, nem szeretnék beszélni a férjem nőügyeiről.

Berni soha nem tagadta, hogy közeli kapcsolatban álltak Jimmyvel, de a szerelmi viszonyt nem ismerte be. Ahogy a közeli barátok sem, egészen eddig. Lagzi Lajcsi (51) ugyanis a Frizbi felvételén elárulta, Jimmy neki egyszer vallomást tett: halálosan szerelmes Gregor Bernadettbe.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate