-

Drámai hírre ébredtünk! Öngyilkosságot kísérelt meg GyőzikeA showman egy megrendítő vallomásban mesél arról a szörnyűségről, amit eddig titokban tartott.

Életének egyik legsötétebb időszakáról beszélt Gáspár Győző! Megjárta a poklot, azt a poklot, amit korábban már többször is. Paranoid személyiségzavar, nyugtatók és altatók káros használata okozta pánikzavar. Csak néhány azok közül a rettegett kifejezések közül, amelyek a showman diagnózisában szerepelnek.

Győzike szeptemberben az egyik fellépése után kórházba került, azonnal orvosi segítségre volt szüksége, mert súlyos pánikroham tört rá. A tünetek olyan súlyosak voltak, hogy sürgősen pszichiátriai kezelésre szorult.

Mint ismeretes, korábban kétszer akarta eldobni magától az életet, a démonai azonban az elmúlt hónapokban sem hagyták nyugodni, újra megtette..

„Hadd mondjam már el én, ne a sajtó írja meg, hogy mi van. Igen, begyógyszereztem magam, fel akartam adni az életemet. Nem gondoltam a családomra. (…) Nem érdekelt, hogy mennyi újság fog csámcsogni rajtam, hogy meghalt” – mondta a Tények Plusznak Győzike.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate