-

Egy hirdetés szerint ennyiért árulják a Korda-villát: Balázs Kláriék most elmondták mi történtAz egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portálra felkerültek a villa képei és paraméterei – szúrta ki a Pénzcentrum. Mint írják, az óriási házat, amely jelenleg szállodaként üzemel, s ami 2017-ben esett át egy nagyobb felújításon, nem kis pénzért kínálják. A budai álomházért, amely 22 plusz két félszobával rendelkezik, 780 millió forintot kérnek Korda Györgyék.

A Blikk elérte a házaspárt, akiktől megkérdeztük, miért árulják az otthonukat? Azt válaszolták, hogy a hirdetés már nem aktuális, nem eladó a ház.


A hirdetésben leírtak szerint:


épület alapterülete 1509 négyzetméter

a telek pedig 1341 négyzetméter

Az épület összesen 6 szintre van osztva: pince, földszint, 3 emelet és egy padlástérből áll

A garázs 12 személygépkocsi tárolására alkalmas

kiszolgáló- és szociális helyiségek, iroda valamint egy díszes különterem is van az ingatlanban

A jobb szárnyában egy külön bejáratú, 3 szintes villalakás is van egy különleges téli kerttel és gyönyörű privát terasszal


Korda György és Balázs Klári korábban az mondták a Borsnak, hogy minden pénzüket ráköltötték a villa felújítására. Miután kész lett, azt mondták, büszkeséggel tölti el őket, hogy az épület a II. kerület ékessége.
Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate