-

ALIG pár perce jött a HÍR! MOST KELL imádkozni! Drámai ÚJ részletek derültek ki a lélegeztetőgépen fekvő Csollány Szilveszterről!ALIG pár perce jött a HÍR! MOST KELL imádkozni! Drámai ÚJ részletek derültek ki a lélegeztetőgépen fekvő Csollány Szilveszterről!

Továbbra is válságos állapotban küzd az életéért Csollány – új részletek derültek ki: A gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst-, majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok 51 éves tornász, Csollány Szilveszter tüdőgyulladás miatt került kórházba – írja a Bors.

Aggasztó hírek érkeztek a koronavírus-fertőzéssel küzdő Csollány Szilveszterről. Az 51 esztendős korábbi kiváló tornász állapota sajtóértesülések szerint nem javult, speciális lélegeztetőgépen tartják.

Az olimpiai bajnok sportolót még mindig az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán kezelik, továbbra is lélegeztetőgépen tartják, semmit sem javult az állapota, helyzete válságos – tudta meg a Bors.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate