-

Rejtély!! Nyomtalanul eltűntek Damu Roland milliói, azok, a helyszínen voltak a következőket mondták:Szeptemberben történt, hogy Damu Roland azzal jelentkezett be a Facebookon, hogy segítséget, anyagi segítséget kér, pénzre van szüksége. A színész december végén hunyt el, és csak most derült ki, hogy szeptemberi kérését valaki teljesítette. Azt nyilatkozta a Blikknek Damu Roland egyik legjobb barátja, Szilágyi Zsolt hogy egy ismerősüknek köszönhetően a híresség komoly összeghez jutott: több millió forinthoz.

Bár Damu Roland az évek során többmilliós tartásdíj-tartozást halmozott fel, az összeget nem ennek törlesztésére tervezte fordítani.

„Roli egy új, az internetre szánt tervét akarta megvalósítani, együtt dolgoztunk rajta”

– mondja a barát, Szilágyi Zsolt, hozzátéve, hogy Damu Roland halálát követően többedmagával járt a színész otthonában, hogy a holmiját összeszedjék. A férfi azt is hozzáteszi, hogy nem hiszi, hogy a napokban Damu Roland menyasszonyaként emlegetett hölgy és a színész valóban eljegyezték volna egymást.

„ Egy másolt kulccsal jutott be Roland kedvese – akiről nem tartom valószínűnek, hogy a jegyese volt – a főbérlő, valamint én egy közös ismerősünkkel. Tanúk előtt szedtem össze Roland cuccait, amiről leltár is készült, ezt elküldtem a szüleinek és Évának, a nagynéninek is”

– állítja Szilágyi Zsolt.

Ez a bizonyos nagynéni nevelte fel Damu Rolandot, és az ő lánya, a színész unokatestvére volt az a rokon, aki a napokban többször is nyilatkozott az elhunyt hírességgel kapcsolatban.

„Nem kaptunk kulcsot, de amikor kerestük a főbérlőt, hogy engedjen be minket, kerek-perec megtagadta a kérést. Bezzeg, úgy tudjuk, Szilágyi Zsolt bemehetett. Édesanyám azt tervezi, feljelentést tesz”

– többek között ezt nyilatkozta most Tóth Zita. Hogy az internetre szánt tervhez kapott milliók hova lettek, az egyelőre nem világos, mint ahogy azt sem, hogy a gyászszertartást és a temetést a rokonok vagy a közeli barátok-ismerősök szervezik-e.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2429) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate