-

Rengetegen vártak erre a jóslatra: olyat mondott Rusvai Miklós amire kevesen számítottak!Rengetegen vártak erre a jóslatra: Rusvai Miklós szerint legyőzhetjük a koronavírust hónapokon belül.


Bár január közepétől az omikron hatására berobban az ötödik hullám, 2022 közepétől valószínűleg már fog nem hullámszerűen jelentkezni a koronavírus járvány - osztotta meg Rusvai Miklós virológus.

Rusvai Miklós szerint eltűnhetnek a Covid-hullámok 2022 második felétől. A virológus az ATV Híradójának a Covid okozta nehézségekről is beszélt: az omikron variáns felforgatta a korábbi várakozásokat, így szerinte január második hetétől ismét berobban a járvány.


A SZAKEMBER AZONBAN ÚGY LÁTJA, AZ 5. HULLÁMBAN KEVESEBB SÚLYOSABB ESET LESZ.


A virológus bizakodó az omikronnal kapcsolatban, amelyről megjegyezte, hogy ha ez a változat sokkal terjedőképesebb viszont kevésbé kórokozóképes, akkor ennek az évnek a végére talán a Covid megszűnik probléma lenni olyan értelemben, hogy nem fog hullámokban jelentkezni.

Ősszel és kora tavasszal a légzőszervi betegségek időszakában lesz ugyan egy halmozott fertőzés szám, de az influenza járványhoz hasonló fertőzéssé fog átalakulni a Covid - tette hozzá.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate