-

Első ránézésre csak egy férfi fekszik a földön. De ha utána kicsit jobban megnézed mi is van valójában, nem találod majd a szavakat...A szülői feladat az emberek életében egyszer eljön. Van sajnos akinek nem adatik meg, viszont ha igen akkor az meg nagy felelősséggel jár. A szülök mindig megpróbálják felnevelni gyerekeiket a lehető legjobb módon. Megtanítanak nekik olyan dolgot, amit annak idején ŐK elkövettek, és hogy a gyerekeik ne essenek ugyan abba a hibába. A gyerek nevelésen túl sajnos vannak különböző betegségek is. Nagyobb esetekbe lehet akár kórház is, mint ahogy ebben a történetben is van. A kis srác is bekerült mert asztmás rohamai voltak. Az apukája ott akart maradni vele, és ilyen módon oldotta meg ahogy a képen láthatjuk.

Hirdetés


Felesége Amy posztolt egy képet és alá írta: A képen egy keményen dolgozó férfi van aki a családjának él. Munka utána éjjel a kórházban van a fiával mint egy harmadik műszak. Annyira fáradt de Ő akkor is itt van. Annyira szeretlek hogy azt szavakba nem lehet ölteni.
Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate