-

Hétfőn egyszerre lesz, szuper hold, vér hold, kék hold, és holdfogyatkozás.- Ilyen pozitív változásokat hoz az életedbeKos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Mars fényszöge hat, ami nagyon erőteljes energia. Most mindenhez van kedved/erőd, amit csak kitűzöl magad elé, de ez az energia túl is tud csordulni, és akkor egy pillanat alatt semmissé teheted az addigi erőfeszítéseidet. Uralkodj az indulataidon!


Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A hátráló Merkúr miatt ma elöntenek a teendők, ezek között lehet olyan is, amit egyszer már megcsináltál, most mégis újra kell.  A munkahelyeden éppen úgy hegyekben áll a munka, és még az otthonodban is váratlan megoldandó problémák sokasága vár. Mintha minden egyszerre romolna el. Nincs más lehetőség, állnod kell a sarat!


Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valamiért elégedetlen vagy a partnereddel, de ez csak akkor, és annyiban jogos, ha meg is beszéled vele az elégedetlenséged okát. Ha mindenki csak a saját fejében beszélget, azzal aligha születik meg a várt egyetértés.


Napi horoszkóp 2022. május 13. (fotó: Shutterstock)


Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha eddig munka nélkül voltál, akkor ma sikeresen pályázhatsz meg egy állást. Szerződést azonban még ne írj alá a hátráló Merkúr miatt! Ha van már munkád, akkor pedig alkalmad nyílhat bővíteni a lehetőségeidet. Ehhez azonban nyitott szemmel, füllel kell járnod. Ne tétlenkedj tovább!


Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A szokott módon kezdődik a napod, de valamilyen hír kizökkent fásultságodból. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hallasz, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életedben.


Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne akarj mindent egyszerre megváltoztatni az életedben. A túlságos sok változtatásnak az a hátránya, hogyha nem jól sül el, akkor a végén nehéz lesz feltárni, hogy mi is a baj oka. Lassíts, és figyelj jobban magadra!


Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Új lehetőségeid, új perspektíváid adódhatnak. De te a réginek is éppúgy meg akarsz felelni, mint az újnak. Talán lehetetlen egyszerre mindent. Egyszerre egy dologra fókuszálj, mert a Mars és a Nap fényszöge jelzi, hogy abban célt fogsz érni.


Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Mars és a Nap fényszöge erős tüzeket gyújt benned. Most mindent, amit csinálsz, különösen nagy hittel és magabiztossággal teszed, és kristálytisztán látod magad előtt a hosszú távú céljaidat is. Nagy ma a teremtő erő benned!

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate