-

Zacher Gábor kitálalt az igazságról! Nagyon durva! Ez okozhatta Berki Krisztián halálát:Berki Krisztán számos olyan szert használhatott a testépítéshez, ami növeli a szívleállás kockázatát – ezt mondta Zacher Gábor, a hatvani kórház főorvosa az RTL Klub híradójának. Mindeközben a celeb édesanyja a Tényeknek nyilatkozott arról, hogy fia lakásán kábítószergyanús anyagot találtak.

Berki Krisztiánt péntek reggel találta holtan a nyolcéves kislánya. A szomszédok és az ismerősök egyaránt azt mondták, hogy Berki Krisztiánnak problémái lehettek az utóbbi időben, több alkalommal is veszekedést hallottak a lakásból a napokban.

A rendőrség az esettel összefüggésben közölte, hogy az idegenkezűséget kizárták, viszont a lakásban kábítószergyanús anyagot találtak. Azt még vizsgálják, hogy ezeknek lehet-e köze Berki Krisztián halálához.

Zacher Gábor arra hívta fel a figyelmet, hogy Berki Krisztián számos olyan szert használhatott a testépítéshez, amely rizikófaktort jelent. A toxikológus szerint ezeknek a szereknek nem csak akut hatásuk van.

Ezek azért a szív izomzatára nem pozitív irányban hatnak

– fogalmazott Zacher Gábor az RTL Klub híradójának arról beszélve, hogy a médiaceleb által használt szerek hosszú távon növelhetik a szívleállás kockázatát is.

Édesanyja szerint kizárt, hogy drogozott volna

Berki Krisztián édesanyja – aki már korábban is megszólalt az ügyben – a Tényeknek azt mondta: szerinte kizárt, hogy a fia drogozott volna úgy, hogy a nyolcéves kislányával ketten voltak a lakásban.

Úgyhogy állítólag a drogot kizárják, hogy nem kábítószer okozta a halálát

– mondta.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate