-

A magyar nők zsánere, a magyar Brad Pitt, azaz Zámbó Krisztián óriási változásokon esett át, EZT csinálta magával:Zámbó Krisztián egy paródiavideóval próbálta meg beadni a követőinek, hogy letette az alkoholt, alkoholmentes sörre váltott. A közösségi oldalára feltöltött videóból azonban hamar kiderült, hogy csak a humor kedvéért kóstolta meg a dobozos sört, majd gyorsan vissza is tette a hűtőbe a többi üveg mellé.

Zámbó Krisztián élete mostanság érzelmi hullámvasút, hiszen június elején jelentette be a szomorú hírt, miszerint egykori párjával, Zsuzsikával tizenegy év után végleg szétmentek. Bár megbeszélték, hogy jó kapcsolatban maradnak, az énekes mélypontra került, és pár hétig nem is volt túlságosan aktív a közösségi oldalain. Nemrég azonban olyan posztot tett közzé, amelyből sokan arra következtetnek, hogy talán mégis adnak egy újabb esélyt egymásnak és a szerelmüknek.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate