A magyar nők zsánere, a magyar Brad Pitt, azaz Zámbó Krisztián óriási változásokon esett át, EZT csinálta magával:Zámbó Krisztián egy paródiavideóval próbálta meg beadni a követőinek, hogy letette az alkoholt, alkoholmentes sörre váltott. A közösségi oldalára feltöltött videóból azonban hamar kiderült, hogy csak a humor kedvéért kóstolta meg a dobozos sört, majd gyorsan vissza is tette a hűtőbe a többi üveg mellé.

Zámbó Krisztián élete mostanság érzelmi hullámvasút, hiszen június elején jelentette be a szomorú hírt, miszerint egykori párjával, Zsuzsikával tizenegy év után végleg szétmentek. Bár megbeszélték, hogy jó kapcsolatban maradnak, az énekes mélypontra került, és pár hétig nem is volt túlságosan aktív a közösségi oldalain. Nemrég azonban olyan posztot tett közzé, amelyből sokan arra következtetnek, hogy talán mégis adnak egy újabb esélyt egymásnak és a szerelmüknek.

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1506) elgondolkodtató (92) érdekességek (1100) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (402) viccek (132)