-

Ennyi volt a “nagy szerelem”?! Nagyon kemény amit most kijelentettek:Várkonyi Andrea kapcsolatáról: Egyedül érzi magát a házasságában. Valentin-napi lesifotójuk óta a külvilág szemében viszonylag eseménytelenül telik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassága – jó ideje nem hallani róluk. A Star magazin azonban kíváncsi volt arra, hogy egy évvel az eljegyzés után hogyan élik mindennapjaikat a szerelmesek, mi vár rájuk a jövőben.


Ehhez Marcus mágus segítségét kérte, aki a kártyákból kiolvasott információkat mondta el a sztárpárról. – Bár nem az érzelmek dominálnak a kapcsolatukban, lelkileg nagy harmóniában élnek. Noha sok az irigy és kétkedő, nem foglalkoznak velük. Az elkövetkező években biztosan nem fordul meg a fejükben a válás gondolata, közös gyerek helyett pedig az anyagiakra összpontosítanak. Megtalálták egymás gyerekeivel a közös hangot, de nem mindenki fogadja el a másikat, emiatt olykor adódhatnak súrlódások, feszült helyzetek.

Hirdetés


Olvasta ki a kártyából a pénzmágus és rontásszakértő, aki azt is elárulta: a tévés a hétköznapokban feleégként és üzletasszonyként is remekül helytáll. – Andrea nagyon megfontolt és céltudatos, mindig keresi az új kihívásokat. (…) Amellett, hogy a férje a tenyerén hordozza, Lőrincnek a temérdek munka mellett kevés ideje és energiája jut a közös életükre. Andrea azért egyedül érzi magát a házasságában, a magányt pedig munkával próbálja ellensúlyozni – folytatta Marcus mágus.

– A jövőben is remek lehetőségek várnak rá, és a közszereplés ismét előtérbe kerül. Emellett sokat utaznak majd a férjével, mert igazán csak akkor tudnak kettesben kikapcsolódni, ha külföldre mennek, és minél távolabb kerülnek a munkától.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate