-

Ennyivel olcsóbb, ha nem a balatoni büfében vásárolsz, hanem a boltban2022 nyarán talán már senki nem lepődik meg azon, milyen árak vannak a strandok büféiben. Az okokat is tudjuk: emelkednek az alapanyag-árak, az energiaköltségek, a dolgozók fizetését is ki kell gazdálkodniuk az üzemeltetőknek. De milyen árak vannak a Balatonnál, és mennyivel jöhetünk ki olcsóbban, ha a parthoz közeli diszkontban vásárolunk?

Videónkban annak jártunk utána, milyen árak vannak 2022 nyarán egy balatoni strandbüfében. Talán senki számára nem meglepő, hogy a főételek 2500 forinttól indulnak, a legolcsóbb hamburgerek ára is meghaladja a 2000 forintot. Egy 4 fős családnak szinte biztosan 10 ezer forint felett kell költenie egy nap akkor, ha mindent a strandon vásárolnak meg.

Ugyanakkor sokat lehet spórolni a nyaraláson, ha magunknak készítjük el az ételeket, vagy ha például hűtőtáskában visszük magunkkal az üdítőt, ásványvizet. A legtöbb balatoni apartmanhoz tartozik legalább egy kis konyha is, ezért bevásároltunk egy partközeli Aldiban, és megnéztük, mennyiből jöhet ki egy hamburger, ha magunknak készítjük. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate