-

Három napos csecsemőt találtak az erdőben! Hangyák marták a pici testét, de a pici szerencsére túl élte, ilyen állapotban van mostAmikor elindult megnézni, honnan jön a sírás, először csak egy hangyáktól hemzsegő levélkupacot látott…

Az oroszországi Cseljabinszk városában, egy erdős részen egy háromnapos, levelekkel fedett és hangyák által összemart csecsemőt talált egy férfi. A kicsi szerencséje az volt, hogy a munkába tartó férfi úgy döntött, levágja az utat az erdőn keresztül, és eközben hallotta meg a csecsemő sírását.

Amikor elindult megnézni, honnan jön a sírás, először csak egy hangyáktól hemzsegő levélkupacot látott, amit aztán félre söpört, és ekkor találta meg a gyermeket.

Azonnal a mentőt hívott, a kislány pedig, akin még a köldökzsinór maradványa is ott lógott, kórházba került. Állapotát sikerült stabilizálni, és orvosai szerint teljesen fel is fog épülni, bár azt is hozzátették: tényleg az utolsó pillanatban érkezett a segítség, ha a férfi kicsit később téved arra, már nem tudtak volna a hangyáktól összeharapdált babán segíteni.

A helyi hatóságok azonnal megkezdték a nyomozást az anya után, aki újszülöttjét kitette az erődbe.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate