-

Kikelt magából egy balatoni büfés és a következőket mondta: ” Jó, hogy nem ingyen adjuk az ételeket! A magyarok is gond nélkül ki tudják fizetni az itteni árakat! Akinek pedig megterhelő, az inkább…”Mostanság több cikk is megjelent a Balaton környékén uralkodó és a szezonra várható árakról! Az emberek felháborítónak tartják az közel 1500 Ft-os lángos árakat a többiről nem is beszélve. Egy balatoni büfés megelégelte ezeket a zúgolódó hangokat és a következőket nyilatkozta:

” Nem is értem az embereket. Mégis mennyiért kellene áruljuk az ételeinket?! Jó, hogy nem ingyen adjuk azt! Úgy csinálnak az emberek, mintha nem lenne pénzük és olyan megterhelő lenne a számukra kifizetni ezt az összeget. Pedig igenis van pénzük a magyaroknak. A járvány előtt jól éltek, jó fizetésekért dolgoztak. Sokan félre is tudtak tenni. Véleményem szerint most ezek az emberek nyaralnak a Balaton környékén.

Akinek pedig annyira megterheli a pénztárcáját, az inkább maradjon otthon és állítson fel az udvarán egy medencét, de ne azokat a vállalkozókat szidja, akik próbálnak megélni, embereket foglalkoztatni és még mellette a családját is eltartani! ”

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate