-

Pokoli lesz a nyár második fele Nostradamus jóslata szerint! Nem semmi, ami kiderültA mai napig vitatkoznak a szakemberek arról, hogy Nostradamus valóban látnok volt-e, vagy legendás pontossága csak egy mítosz lenne, amit az idők sikeresen felerősítettek. Források szerint a hosszú szakállú férfi már akkor is furcsa természet volt, amikor még II. Henry francia király udvarában tevékenykedett. 1556-ban már Párizsba is meghívták, hogy szórakoztassa a népet, hiszen nagyon kötődött az okkultizmushoz és az asztrológiához.

Eleinte nem kapott túl sok figyelmet, ám az uralkodóról szóló próféciái nemzetközi hírnevet hoztak számára. Akárhogy is, 2022-re is előrevetített pár dolgot, melyek közül néhány tavaszra vonatkozik, és az időjáráshoz is köze van - írja a femcafe.hu. A következőkben ezekről lesz szó:

Nostradamus szerint a klímaváltozás egyre jobban hatással lesz a bolygóra, de idén tavasszal végre megegyeznek a világ politikai vezetői egy lehetséges megoldásról a légszennyező anyagok kibocsátását illetően.

Látni fogjuk a víz emelkedését, és ahogy a Föld ennek aláhull" - jövendölte a próféta. Nostradamus nem sok jót ígér Európának. "2022 nyáron néhány országnak hatalmas árvizekkel kell megküzdenie" - hangsúlyozta, és többek között Magyarországot, Olaszországot, Csehországot és az Egyesült Királyságot is megemlítette.

A klímaváltozás közös probléma, de a próféta szavai szerint a hurrikánok főként Amerikában okoznak problémákat az idei év első felében. Nostradamus úgy véli, a felerősödő időjárási anomáliák főleg a Floridában, Texasban és New Orelansban élőket érintik majd.

A jós szerint az Egyesült Államoknak a "Nagy Földrengésre" is fel kell készülni, mely több mint 500 mérföldes körzetben söpör végig Amerikán, Kaliforniától egészen Kanadáig. Mivel Nostradamus jövendölései mindig pontosak, azt is meghatározta, a rengés milyen erősségű lesz a Richer-skálán. Úgy véli, legalább 8-as szintű katasztrófa várható.

2022-re saccolta azt az évet, amikor Európát háború és éhínség éri el – számol be a Fontosszavak portál.

Népvándorlásokat, a fegyveres összetűzések csúcspontját szintén erre az évre jövendölte a jós a fent hivatkozott értelmezés szerint. További természeti katasztrófákat és kártékony aszteroidazáporokat szintén jósolt…

Van azonban pozitív fordulat is: beáll majd három nap sötétség, és ez segít abban, hogy a háborúk véget érjenek, és az emberekbe visszatérjen egymás iránt az együttérzés.Ha az előbbiekben nem is, de a legutolsóban remélhetőleg igaza lesz! Becsüljük meg jobban egymást!

Utal a Vezúv egy újabb, óriási kitörésére, és egy Amerikát sújtó gigantikus földrengéssorozatra is, mely feltehetően a Yellowstone szupervulkán kitörése is lehet majd.

Azonban a nagy vihar, a kataklizmák kiteljesedése feltételezhetően csak 2022-ben megy végbe.

Ha igaza lesz, akkor ugyanis több számottevő, az egész világit átalakító esemény jön el majd a bolygó lakóinak életében.

Egy nagyon nehéz, háborúkkal és óriási katasztrófákkal teli időszak.

Nostradamus szerint 2022-ben a halottak feltámadnak majd. Ezt sokak szerint szó szerint kell érteni, és egy közelgő zombi apokalipszistől kell majd tartani, vagy valamiféle veszettséggel kapcsolatos járványtól.

Mások viszont átvitt értelemben próbálják a nagy próféta szavait értelmezni.

Ez esetben jelentheti azt is, hogy sikerrel járnak egyes, a feltámasztásokra tett kísérletek az orvostudományban, melyben pont 2022-ben várnak egy jelentősebb áttörést.

Hatalmas változások indulnak be a nemezetek életében, és a politikai és egyéb hatalmi erőviszonyok világszerte átrendeződnek majd.

Mindemellett óriási, különálló természeti katasztrófák fogják sújtani az egyes kontinenseket. Ennek jelei már megkezdődtek: a Harvey hurrikán után most az Irma hurrikántól kell tartania Amerikának.

A Nostradamus-jóslatokból kiderül az is, hogy Franciaországból indul majd meg egy olyan megállíthatatlan kataklizma, mely végig gyűrűzik majd egész Európán. Sokak szerint ez maga a terrorizmus, vagy egy polgárháborús helyzet lesz, amikor a polgárok megelégelik a muszlim rémuralmat, és elzavarják a bevándorlókat, minden eszközt bevetve, ami csak létezik. Utal a Vezúv egy újabb, óriási kitörésére, és egy Amerikát sújtó gigantikus földrengéssorozatra is, mely feltehetően a Yellowstone szupervulkán kitörése is lehet majd.

Azonban a nagy vihar, a kataklizmák kiteljesedése feltételezhetően csak 2022-ben megy végbe.

Ha igaza lesz, akkor ugyanis több számottevő, az egész világit átalakító esemény jön el majd a bolygó lakóinak életében.

Egy nagyon nehéz, háborúkkal és óriási katasztrófákkal teli időszak.

Hogy ebben az évben, vagy jövőre elkezdődik-e a rettegett világháború? Nagyon afelé haladnak a különféle folyamatok, hogy erre a kérdésre végül igennel kelljen válaszolnunk. Nostradamus világos jóslatai mindig beváltak, és úgy tűnik, a világ teljes sebességgel robog egy katasztrofális végkifejlet felé.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate