-

Elképesztő dolgot tett VV Fanni gyilkosa. Fanni édesanyja teljesen kikészült...Mint megírtuk, B. Lászlót július közepén – majdnem 5 évvel a fiatal lány eltűnése után – életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a bíróság első fokon. B. László és védője már akkor jelezték, hogy felmentésért fellebbeznek. 

A Bors információi szerint ez most meg is történt, és gyakorlatilag az ítélet minden pontja ellen fellebbezett az elítélt. Lichy József, a lány családjának ügyvédje erről azt mondta:

Az Ítélőtábla számításaim szerint talán 2023 februárjában hozhat ítéletet, a másodfok után pedig még mindig lesz mozgástere B. Lászlónak, mehet tovább harmadfokra is, ha nem tetszik majd neki a másodfok ítélete. Az ügy akkor a Kúrián dől majd el, legkorábban 2023 őszén.

„Ennyit kell várniuk Fanni szüleinek arra, hogy végre lezáruljon ez a borzalom és megkezdhessék a lányuk elvesztésének fájdalmas feldolgozását” – mondta az ügyvéd a Borsnak. 

A fellebbezés egyben azt is jelenti, hogy azt a közel 5 millió forintot, amelyet a nyomozók VV Fanni lakásában találtak, egyelőre nem tudják kifizetni a lány szüleinek. 

VV Fanni holttestét azóta sem találták meg, viszont több bizonyíték – köztük egy térfigyelő kamera felvétele is – arra mutatott, hogy B. László ölhette meg a lányt és rejthette el a maradványait. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate