-

Ennyire nagy lehet a baj? Ezért nyaralt ilyen hosszú ideig Orbán Viktor:Budapest – Az elmúlt hónapok, évek megviselték, kimerítették Orbán Viktort: a koronavírus-járvány, a parlamenti választás, az ukrán–orosz háború, a gazdasági válság rengeteg munkával, teherrel jár/járt. Ráadásul keveset is alszik, beéri napi négy-öt órával, gyakran már hajnalban munkába indul. Még nem volt példa arra, hogy a kormányfő olyan hosszú vakációra induljon, mint tette idén. A megszokottnál hosszabb nyári szabadságra ment, s körülbelül három hetet töltött Horvátországban, az Adriai-tengernél.

Július végén csak annyit lehetett tudni, hogy augusztus legelején szabadságra utazik, mégpedig egy vagy két hétre. Ehelyett sebtiben kiutazott az Egyesült Államokba a CPAC-kongresszusra, az amerikai jobboldal fórumára, ahol találkozott Donald Trump exelnökkel is, ám attól kezdve szinte csak a horvátoknál készült róla fotó. Ő maga nem posztolt, leginkább civilek fényképei alapján lehetett sejteni hogy merre járt.

– Ez valóban húzós év volt a miniszterelnök számára, bárkit megviselt volna. Elfáradt, kimerült, egyszerűen szüksége volt a hosszabb pihenésre – fogalmazott lapunknak a magyar miniszterelnökhöz közel álló informátorunk.

Orbánt „strandolós” ruhában, rövidujjúban, rövidnadrágban örökítették meg, s a fotók tanőúsága szerint a borotválkozást is hanyagolta: meglepő módon ősz borostát növesztett.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate