-

Aggódnak a rajongók, olyat szúrtak most ki Rúzsa Magdi hármas ikreivel kapcsolatban, amit tudtak szó nélkül hagyni. Ezen a fotón minden ott van!Egyből záporozni is kezdtek a kommentek, amikor ezt meglátták a fotón.

Rúzsa Magdi az aktív kismamák életét éli. Rendszeresen jár a hármas ikrekkel sétálni, ami persze nem egyszerű. Emellett már újra színpadon áll, egymás után jönnek a jobbnál-jobb koncertek. Anyának lenni azonban egyáltalán nem egyszerű, főleg nem három pici gyerekkel.

Három babával az olyan egyszerű, hétköznapi dolgok is több rákészülést igényelnek, mint egy délutáni séta. Öltözés, az olyan nélkülözhetetlen kellékek bepakolása, mint a váltásruha, pelus, törlőkendő, víz…és akkor nem árt, ha nem egyedül megyek, és van még plusz segítségem a babakocsik mellé. Már indulhatunk is! 😃

- kezdte bejegyzésében az énekesnő. Majd folytatta:

Ettől függetlenül, igyekszem minden nap elmenni sétálni a friss levegőre velük - hiszen ez engem is feltölt, ők pedig jót alszanak a szabadban. Ezek a pillanatok sokat jelentenek nekem, ilyenkor megszűnik körülöttünk minden, és csak mi vagyunk. ❤ Nektek mik az ilyen energia-visszatöltő pillanataitok?"

Jöttek is a válaszok Rúzsa Magdi kérdésére, de néhány elégedetlenkedő kommentelő is felbukkant. Ők ugyanis ránéztek a szelfire, aminek a hátterében ott a babakocsi is, benne pedig az egyik kicsi baba. Megjegyezték, hogy az egyik csepp gyermek éppen sír a háttérben.

"Fényképezkedik, a gyerek meg sír a kocsiban... gratulálok, a fotó fontosabb!" - írta valaki.

"A középső gyerek nem éhes éppen? Vagy csak lehet épp bemelegít a vokálhoz…De igen üvölt szegényke" - tette hozzá valaki más.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate