-

Vajna Tímea várandós? Meglepő fotóval jelentkezett, ami alapján sokan úgy gondolják első gyermekét hordhatja a szíve alattA néhai filmügyi kormánybiztos özvegye még Andy Vajna feleségeként vágott bele először a lombikbébi-programba. Később új szerelme, Zoltán oldalán érett meg benne ismét az elhatározás, hogy szeretne édesanya lenni. Amikor tavaly nyáron párja eljegyezte, felgyorsultak az események: Timi átesett egy endometriózis- és egy petefészekciszta-eltávolító műtéten, és kétszer is vettek tőle petesejteket, amelyeket lefagyasztottak.

„Már értem, miért mondják az orvosok, hogy a nők 35 éves koruk alatt szüljenek” – írta akkor a 39 esztendős Timi a fotójához, akinek azóta húga, Lilla is babának adott életet, holott korábban ugyanúgy endomteriózissal küzdött.

Bár korábban többször arról szóltak a hírek, hogy Zoltánnal hullámvölgybe került a kapcsolatuk, most úgy fest, a babavállalásért folytatott harc lassan a finisbe ér. Timi ugyanis 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában a budapesti meddőségi központból posztolt, azt írta, a legjobb kezekben van és orvosainak hálálkodott. Vajon jó híreket kapott?
Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate