-

Ebben a házban nőtt fel Majka.. most őszintén beszél a régi szegénységéről..Nagyon kemény hely volt Majka elmondása szerint az a környék, ahol gyerekként az összes nyarat töltötte. A rapper a Propaganda című műsor vendége volt, és Till Attila műsorvezetővel együtt ellátogattak az ózdi sulijához, az első munkahelyéhez, és a tűzoltósághoz is, ahova dolgozni végül sosem érkezett meg.


A műsorban Majka megmutatta azt a nagyszülői házat is, ahol felnőtt.Nekem ez jelentette a nyarat, itt lakott a mama. Ez egy nagyon kemény hely volt. Itt nőttem fel, az összes nyaramat ebben a házban töltöttem. Itt éltem, ebben. Atyaisten…– fogalmazott a lakótelepi házra mutatva a rapper.


Nyáron itt voltam végig, reggeltől estig. Ott jártunk fel a hegyre. Ez, ami most ez a rom épület, itt volt a bolt. Itt költöttük el mamának a pénzét. Itt sokat ültünk kint a kertben. Hú de kemény, azért nagyon megváltozott itt minden


– tette hozzá.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate