-

Smink nélküli kép került fel a netre Suzyról. Még a saját rajongói is alig ismerték felRég hallottunk Jolly volt feleségéről, Suzyról.


Rég hallottunk Jolly volt feleségéről, Suzyról. A csinos énekesnő 10 éven keresztül szórakoztatta a rajongókat férje oldalán, ám szakításukkal ennek a korszaknak vége lett. A két mulatós sztár karrierje külön-külön is szárnyal. Míg Jollyra rátalált a szerelem, Suzy féltve óvja magánéletét. 


A csinos édesanya 24 óráig elérhető Instagram-történetében mutatta meg magát smink nélkül.  Suzy nem rég arról mesélt, hogy 36 évesen nincs baja a korával, csupán egy számnak tekinti. Gyakran „megkapja” viszont a műnő jelzőt, amit véleménye szerint nem teljesen helytálló. 


Azonkívül, hogy a terhességem után megcsináltattam a mellemet, nem feküdtem kés alá. Pusztán esztétikai beavatkozásokat végeztek rajtam, ami ahhoz kellett, hogy még magabiztosabb legyek. Ami pedig a botoxot illeti, azzal egyáltalán nem élek, viszont egy jó mezoterápiás kezelés bármikor jöhet 


– magyarázta az énekesnő a Story magazinnak.

 


A mulatós zene koronázatlan királynője, a következő képen, megmutatta milyen, amikor készen áll a fellépésre. 

 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2429) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate