-

Durván kiakadt a floridai árakon Szegedi Fecsó, 700 ezer forintot fizetett egy étterembenSzegedi Fecsó az RTL Fókuszban adott riportot arról, hogy kedvesével, Beával mennyire szeretik Floridát, mert nagyon biztonságos és mindig meleg van.

Két hónapot töltöttek az egyesült államokban, ahová elsősorban azért mentek, hogy ott szülessen meg gyermekük Elliot. Fecsóék szerint azonban az árak elképesztő módon elszabadultak odakint is.

Hirdetés


„Olyan árak vannak, amin tényleg megrökönyödök. Az, hogy Miami Beachen akarsz parkolni egy estét egy parkolóházban, az 30 ezer forintba kerül. El akarsz menni fagyizni, egy gombóc fagyi 5-6 ezer forint. Egyszerűen eszméletlen árak vannak itt! Legutóbb például elmentünk négyen vacsorázni egy viszonylag jó étterembe, ittunk-ettünk és a végén fizettünk 700 ezer forintot. Ez nonszensz, ami itt megy, főleg Floridában!” – fakadt ki a Fókuszban Szegedi Fecsó.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate