-

Ennek a 3 összetevőnek a kombinációja még a rákot is legyőzheti!
A csodaszerhez tehát mindössze három összetevőre van szükség: fokhagymára, mézre és almaecetre. Ezeknek az összetevőknek a kombinációja félelmetes fegyver a számos betegség elleni küzdelemben. Asztma, ízületi gyulladás, magas vérnyomás, meddőség, impotencia és még a rák is – mindezek a szörnyű betegségek nem tudnak ellenállni a gyógyító elixírnek.

A gyógyító főzet hatása az immunrendszer erőteljes megerősítésének és a szervezetben lévő “rossz” koleszterin szintjének csökkentésének köszönhető. Ezt a receptet sok beteg tesztelte. Már 2 hét folyamatos használata után a fokhagyma, méz és ecet keveréke, még a súlyos betegségben szenvedő betegeknél is javulás figyelhető meg – mindez a szervezet számára rendkívül fontos összetevők kombinációjának köszönhetően.

Ennek a gyógyító italnak nincsenek mellékhatásai, és nem csak az egészségügyi problémákkal küzdők számára előnyös. A méz, a fokhagyma és az almaecet elixírje még a tökéletesen egészséges emberek számára is igazi istenáldás. Mindennapos szedésével megvédi magát a szezonális fertőzésektől, és erősíti a szervezet védekezőképességét.


ÖSSZETEVŐK


1 csésze almaecet

1 csésze friss természetes méz

10 gerezd fokhagyma


ELKÉSZÍTÉS


Hámozza meg a fokhagymát a héjától. Az egész fokhagymagerezdeket keverje össze az ecettel és a mézzel, majd tegye a keveréket egy jól záródó üvegbe. Tartsa a gyógyító italt a hűtőszekrényben.


HOGYAN HASZNÁLJUK


Vegyen be 2 evőkanálnyit a gyógyító szerből éhgyomorra. Leöblítheti vízzel vagy teával, de ügyeljen arra, hogy az elixír bevétele után még 15 percig ne egyen.

A fokhagyma és a mézes ital használata után már az ötödik napon érezni fogja az eredményt. Nem fog többé gyengeséget, fejfájást érezni. Jobb emésztés és általános egészség. Ez a kezelés mindazoknak javallott, akik vérszegénységben, álmatlanságban és aszténiás szindrómában szenvednek. A rák korai stádiumában az ital aktiválhatja a szervezet védekezőképességét, és beindíthatja a gyógyító mechanizmust!

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate