-

Farhátat lopott egy nyugdíjas, de amit a kiérkező Rendőrök műveltek a nénivel, az szóért kiálltEgy idős nagyjából 75 év körüli nagymama bukott le a Tescóban, mivel lopni próbált.

Lopási kísérlet közben csíptek nyakon egy idős asszonyt, aki fizetés helyett, a táskájába tömködte a sorok között, a hentespultnál kapott pulyka farhátat. Az nyugdjías hölgynél 3,5 kg nyers pulyka farhátat találtak, valamint 3 pár csirkelábat. Az okozott kár 1400 forintnyi összegre rúgott.

A kiérkező Rendőrök nagyon kedvesek voltak, mivel a néninek, mint utóbb kiderült pár éve meghalt a férje, és sajnos úgy alakult, hogy eltemette 2 gyermekét is, így őt haza szállították angliai otthonába, az általa ellopott termékeket kifizették, és biztosították afelől, hogy különböző szociális juttatsáokat részesítsenek az idős kétségbeesett néninek..

Ezt Magyarországon vajon megtennék a Rendőrök? Vagy egyből zárkába vinnék, és meghurcolnák lopásért.. pedig csak egy élet ledolgozott munkája után, nem szeretne éhen halni a nyugdíjából..

Anglia nincs messze, mégis mennyivel másabbak ott az emberek…


Címlapfotó: illusztráció

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate