-

Ilyen gyönyörű nő volt Geronazzo Maria mielőtt plasztikáztatta volna magátÍgy nézett ki a plasztikai műtétek előtt Geronazzo Maria.

30 éve plasztikáztatta magát Geronazzo Maria, óriási ajkai miatt sokan megbámulják, a bulvársajtó pedig többször foglalkozott botrányaival, ám ő nem bánja, szereti, ha megnézik az emberek.

Geronazzo Maria négyszer ment férjhez, második férjével 14 éven át élt Svájcban, ennek köszönhetően anyanyelvi szinten beszél németül. A Geronazzo nevet negyedik férje után vette fel, ezután lett országosan ismert.

Három gyereket szült egy éven belül, köztük egy ikerpárt, akik közül a kislány a születés után rövidesen elhunyt. A terhesség nem csak a lelkét, hanem a testét is megviselte, ezért 1992-ben végezték el rajta első plasztikai műtétjét 34 éves korában a mellén, melyet még az évben követett kollagénes szájfeltöltése.


Azért szerettem volna nagyobb szájat, mint amilyen az enyém volt eredetileg, mert én valahogy úgy éreztem, hogy valamit szeretnék magamon változtatni. Sem az orromon nem változtattam, sem a szemeimen, és akkor úgy gondoltam, hogy ez látványos és valahol szexis is. Nekem semmi frusztrációm nem volt, hogy azért csináltattam, mert a volt barátom elhagyott egy olyanért, akinek vastagabb volt a szája” – mondta a műsorban Geronazzo Maria.

HirdetésNépszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate