-

Egy állítólagos időutazó elárulta, hogy mi vár ránk 2023-banElképesztő eseményekre figyelmeztetett egy állítólagos időutazó TikTokker.

Egy TikTok felhasználó bizarr módon azt állítja, hogy ő egy 2983-ból visszatért időutazó, és hogy jövőre elképesztő események várnak az emberekre.

Az önjelölt kvantumugró három kulcsfontosságú dátumot osztott meg, amelyekre érdemes lehet odafigyelni. A rendkívüli események állítólag alig néhány héttel az új év kezdete után fognak bekövetkezni.

„Figyelem! Igen, igazi időutazó vagyok, jegyezzétek meg ezeket a dátumokat 2023 elején” - állítja videójában az időutazó, amit már több mint 17 ezren láttak.

„Január 30. - az emberek felfedeznek három alternatív univerzumot, amelyek nem állnak egyensúlyban. Február 10. - egy UFO landol az 51-es körzet közelében, és egy új idegen fajt hoz magával. Február 14. - négy középiskolás diák Mexikóban ismeretlen, eddig soha nem látott képességeket kap a naptól!Vigyázzatok magatokra!” - olvasható a baljóslatú videóban.

Nem mindenki volt meggyőződve a TikTok felhasználó időutazó képességeiről. Többen azt hangoztatták, ha valóban képes az időben utazni, mondja meg mikor fog elrendeződni az orosz-ukrán konfliktus. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate